Reteta este luata de la Camelya, eu le-am modificat ca nu mi-a placut cum ieseau si le-am facut mici :))
Ca la bucatarasi acasa
Pentru glazura: ciocolata alba diferite bomboane
Laptele se pune la incalzit, se adauga si untul si se amesteca pana cand se topeste.
Intr-un castron, punem faina, zaharul, drojdia, praful de sare si amestecam.
Intr-un bol, amestecam bine oul si il turnam peste faina.Treptat, se adauga si laptele cu untul topit, si se framanta bine, daca mai este nevoie, se mai pune faina, altul trebuie sa fie nelipicios.
Se acopera cu un prosop si se lasa timp de 1 ora la loc cald.
Se pune pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul, forma o faceti ce ce dimensiune de pahar doriti.
Se pun la prajit in ulei incins si se scot pe un servet de hartie.
Se lasa sa se raceasca complet.
Ciocolata alba se topeste la bain marie. Se trec gogosile in ciocolata si in bomboane.