Gulas picant de cartofi

de Julie in Mancaruri de legume, 31 Aug 2011 | 4319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 1 ardei iute,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 4-5 linguri ulei, 
  • boia,
  • 2-3 linguri suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • patrunjel,
  • marar. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas picant de cartofi:

Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti.

Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.

Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas picant de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, cu cascaval afumat si verdeata