Gustari reci pe minifrigarui

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2010 | 14066 vizualizari

 

Va prezint o varianta simpla si eleganta de a prepara niste gustari reci asortate , care pot sa isi gaseasca foarte bine locul si la o masa de sarbatoare sau la o cina obisnuita , servite cu paine prajita si salata.

 

INGREDIENTE

  • betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ) ,
  • o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ) ,
  • cascaval,
  •  salam,
  • sunca,
  • carnaciori,
  • rosii cerise,
  •  castraveti,
  • ridichii rosii  si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci pe minifrigarui:

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile.

Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta.

 Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust.

 Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.

 Am asezat pe platou cateva betisoare si am decorat cu ierburi speciale pentru salate, au si usturoi si ardei uscat si pe langa faptul ca arata foarte bine dau un gust foarte bun. Am fost foarte incantata de rezultat, arata foarte bine si sunt si foarte economice, au iesit foarte multe din cantitate mica de mezeluri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci pe minifrigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

01.04.2010, 22:06

Silvia,daca timpul ar sta in loc ar fi perfect !

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:06

danis 1

02.04.2010, 00:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu ardei