Gutui coapte

de Corinuta in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 11107 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 gutui
  • 4 lingurite zahar
  • praf de scortisoara (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gutui coapte:

Se spala bine gutuile, se taie in doua si se scot samburii, se curata si de codite. Se pun intr-un vas termorezistent si se umplu in golul ramas de la samburi cu zahar. Se poate presara si putina scortisoara, apoi se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox. 30 de minute.

Se pot servi simplu sau cu topping de ciocolata sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gutui coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort cu doua blaturi