Hamsii

de gaby_gabytza in Peste, 24 Mar 2013 | 8550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga hamsii
  • faina de malai
  • 1 lingura faina grau
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile congelate le tinem 15 minute in apa rece, dupa care le curatam si le spalam in cateva ape. Le stergem cu un prosop de bucatarie

Amestecam faina de malai cu faina de grau, sarea si piperul.

Trecem hamsiile prin amestecul de faina si le prajim in uleiul incalzit, dupa care le scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]