Hrean in otet

de MotanLaOale in Muraturi, 7 Noi 2020 | 10823 vizualizari

 

Mi-a ramas de la pusul verzei si am zis sa il folosesc.

 

INGREDIENTE

  • 2 radacini hrean (600g)
  • 200ml otet de vin 9%
  • 800ml apa
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 4 linguri zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean in otet:

Radacinile de hrean se curata, se spala si se usuca.

Se dau prin razatoarea cu gauri mici, cu grija ca se lasa cu plans.

Se pune hreanul in borcane. Eu am folosit borcane mai mici.

Se pune pe foc apa, otetul, sarea, zaharul si se fierbe 2 minute dupa ce da in clocot.

Se toarna fierbinte in borcanele puse pe o tava metalica sa nu se sparga.

Se pun capacele si se pun la racit intr-un prosop.

Cand sunt reci se pun in camara.

Dupa ce se deschid se tin in frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet