Hummus cu ceapa verde si patrunjel

de Criss in Mancaruri de post, 28 Mar 2018 | 6727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut SunFood 
  • 1 legatura mica patrunjel 
  • 2 fire ceapa verde 
  • 2 catei de usturoi 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • 1 lingura pasta de susan (tahin) 
  • sucul de la o jumatate de lime 
  • sare 
  • putin chimen macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu ceapa verde si patrunjel:

  Intr-un bol se pun toate ingredientele enumerate mai sus, se mixeaza pana cand devine un amestec omogen si cremos. Se pune hummusul intr-un bol, se decoreaza dupa imaginatie, apoi se serveste cu paine proaspata, toast sau orice va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu ceapa verde si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel cu salata tabouleh