Iahnie de fasole

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Apr 2013 | 3870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole,
  • 3 linguri ulei,
  • o ceapă,
  • 2 linguri făină,
  • 2 linguri mălai,
  • 1 linguriță boia dulce,
  • 1 linguriță boia iute,
  • 1 linguriță cimbru,
  • o lingură bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se pune de cu seară în apă rece. A doua zi se fierbe până se inmoaie.

Călim ceapa tocată mărunt până devine aurie, apoi adăugăm făina, mălaiul și boiaua. Se adaugă fasolea și apa în care a fiert. Adăugăm bulionul diluat în puțină apă. Se condimentează cu sare și cimbru. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 grade C.

Servim cu murături asortate și cârnați dacă nu țineți post. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole