Icre de fasole

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 17691 vizualizari

 

Mmmm.....o bunatate! Multumesc de inspiratie, Motane!

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata, din conserva sau congelator (ca mine) - eu am avut fasole grasa
  • ulei
  • sare, piper, vegeta-dupa gust
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot. Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata. Eu am servit-o si cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux-uri umplute cu icre si pateu