Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 12278 vizualizari

 

Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba boabe
  • 1 ceapa
  • sare
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 4-5 linguri ulei
  • masline pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Scurgem bine conserva. Mixam boabele impreuna cu sare  si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam cate putin ulei si frecam continuu ca la maioneza. Tocam ceapa fin si o adaugam in fasole. Omogenizam. Punem icrele intr-un castron si decoram cu masline negre.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de hribi