Icre de stiuca

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 12289 vizualizari

 

Bilute aurii, transparente, icrele de stiuca sunt preferatele mele. Iata reteta mea:

 

INGREDIENTE

  • 100 grame icre de stiuca
  • 500 ml ulei de orez
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lamaie mica
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de stiuca:

Punem icrele intr-un vas, le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam usor, usor. Adaugam treptat uleiul si spre final apa minerala pentru a iesi mai pufoase. 

La final adaugam ceapa tocata si amestecam usor. Le putem servi pe o felie de paine prajita si cu o feliuta de lamaie.

Senzatia primei muscaturi e nemaipomenita: painea crocanta, icrele spumoase cand dai de ele, fluide cand le spargi intre dinti, adauga savoarea cepei dulci si zemoase si aroma lamaii. Nu te mai poti opri.

 

 

TIPS-URI

1

icrele se amesteca usor, ori cu o lingura de lemn ori cu mixerul dar pe o treapta de viteza mai mica pentru a proteja bobitele de icre

2

cand amestecul devine prea consistent se adauga putina apa minerala pentru a face icrele mai pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]