Iepure la cuptor

de lilik in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 11006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 masline verzi
  • 1 lingura de capere
  • 3-4 cartofi
  • vin alb,sare, piper,rosmarin
  • 1 ceapa(facultativ)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

transam iepurele si curatam legumele.

punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca 1/2 pahar de vin si lasam sa se evapore.

luam o tava si asezam carnea,punem cartofii taiati in 4,morcovul felii,maslinele,capere,ceapa taiata in 2 sau 4,presaram sare ,piper si putin rosmarin.punem deasupra un pahar si jumatate de vin si unul de apa,apoi dam la cuptorul preancalzit la 200° cca 1 ora,dar controlam din cand in cand si intoarcem carnea.

daca scade lichidul din tava mai punem 1 pahar jumatate apa,jumatate vin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (5)

La Ancuta 1

13.11.2010, 18:09

kamy 1

13.11.2010, 22:16

ai fost la vanatoare???

lilik 1

13.11.2010, 23:02

nu kamy k mi-e mila de ei saracii
l-am cumparat
anca mersic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]