Inele de somon cu garnitura de orez

de corina241 in Somon, 1 Ian 2011 | 9825 vizualizari

 

Se zice ca in prima zi a anului sa manacam peste si asa vom trece mai usor ...,precum pestele prin ape.Va doresc un An Nou cu multe bucurii,fericire si mult noroc!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 inele somon proaspat
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste din comert,daca preferati
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de somon cu garnitura de orez:

Pestele se condimenteaza bine si il dam la frigidem pentru 1 ora.

Pregatim o tigaie intinsa speciala pentru gratar si punem inelele de somon la foc potrivit,acoperite cu un capac,fara a pune ulei.Va devenii usor suculent si astfel se va patrunde bine.Il intoarcem din cand in cand,iar cand sucul s-a evaporat avem grija sa nu se arda.

Orezul se spala in apa rece si apoi il scurgem,ardeii ii taiem in cubulete mici si punem totul intr-o craticioara cu putin ulei.Adaugam sare si piper,putina apa si lasam sa fiarba bobul de orez.

Punem orezul si ardeiul intr-un pahar si-l rasturnam pe farfurie formand mici ''capite'';).Asezam inelele de somon langa orez si servim cu lamaie si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de somon cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de marar