Inghetata de capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 3668 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: -

  • 300 gr capsuni 
  • 300 ml lapte condensat (recomand lapte condensat indulcit, eu din pacate nu am avut) 
  • 200 ml frisca lichida neindulcita 
  • 2 linguri mari de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Fructele spalate si curatate de codite se paseaza in blender.

Turnam intr-un bol laptele condensat si amestecam cu piureul de fructe.

Separat batem frisca spuma cu cele doua linguri de miere.

Amestecam usor cele doua compozitii si turnam in cutii cu capac pe care le dam la congelator cateva ore bune sau chiar peste noapte.

Aceasta inghetata a fost realizata cu putina inspiratie de la bucatarasii: Miha si Brandusa :)

Acum ca am vazut cat e de simplu sa fac inghetata acasa, cu siguranta nu ma voi mai opri toata vara :)).


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu doar trei ingrediente