Inghetata de capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • 4 linguri zahar pudra
  • bomboane deco ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se adauga zaharul pudra peste capsuni, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce. Apoi pasati . Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata. Batem bine frisca si o adaugam peste piureul de capsuni. Se pune in doze de plastic si se da la congelator. Se serveste cu sorbet deasupra si cu bombonelele de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.05.2010, 08:41

teo, sa ai spor si la facut si la mancat

MVMih 1

11.06.2011, 10:26

Vis!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]