Inimioare din foietaj cu seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 3020 vizualizari

 

va poftesc la saleuri.... Cine da berea?

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 1 ou
  • sare fina de Himalaya
  • seminte de canepa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din foietaj cu seminte de canepa:

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt.

Decupam inimi de aluat cu forma cea mai mare din set, apoi la mijloc decupam inimioare mai mici cu cea mai mica forma din set.

Asezam inimioarele de aluat in tava, le ungem cu ou batut, apoi presaram sare fina de Himalaya si semnite de canepa din belsug.

Dam tavile la cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumenesc saleurile dupa preferinta.

Le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din foietaj cu seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin Delaco