Am vazut aceasta reteta dar nu ma intrebati ca nu stiu sa va raspund unde!!!!!
Mi s-a parut interesanta si foarte atragatoare mai ales pentru copii;ce-i drept,am avut ceva treaba dar s-a meritat chiar daca s-a terminat foarte repede.
1-punem pe foc ciresele cu apa,zahar,lasam cateva minute,dupa ce s-au racit le pasam cu blenderul,trecem piureul prin sita,rezultatul amestecam cu gelatina hidratata,vanilia,smantana,amestecam bine,rasturnam compozitia in forma de chec tapetata cu folie alimentara dubla si lasam la frigider pana se intareste
2-cu caisele procedam la fel,apoi scoatem tava si rasturnam peste visine
3-cu capsunele procedam la fel doar ca le punem pe foc fara apa apoi rasturnam peste caise
4-smantana o punem pe foc cu zahar si vanilie doar cat se topeste zaharul,adaugam gelatina hidratata,amestecam bine,rasurnam peste capsune,lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem jeleul din tava,indpartam folia,taiem si servim copiii.
1
pentru un aspect placut e bine sa cantariti toate ingredientele ca toate amestecurile sa fie egale,ceea ce eu nu am facut