Lasagne a la Klaus

de Cris2711 in Lasagna, 9 Feb 2013 | 6139 vizualizari

 

Reteta sotului meu:)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 rosii cherry
  • 500 ml pasta de rosii
  • 300 gr branza rasa Gouda
  • ca. 350 gr. foi de lasagne
  • 500 gr. spanac tocat marunt
  • 250-300 gr. smantana
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne a la Klaus:

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.

Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.

Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.

Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.

Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.

La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.

Se pregateste tava si cuptorul la 200°.

In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm  grosime.

Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.

La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa  inca 30 de minute sa se raceasca.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne a la Klaus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]