Reteta sotului meu:)
Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.
Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.
Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.
Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.
Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.
La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.
Se pregateste tava si cuptorul la 200°.
In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm grosime.
Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.
La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa inca 30 de minute sa se raceasca.
Pofta buna!