Legume coapte cu sos de usturoi si smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 6797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • cateva fire de marar
  • 3 linguri cu smantana
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • 150 gr cascaval delaco "Sofia"
  • un praf de piper, sare si oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume coapte cu sos de usturoi si smantana:

Feliem legumele si le asezam in ordine, cate o felie, doua din fiecare. Le condimentam, le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand le scoatem din cuptor presaram cascavalul ras peste acestea. Le servim cu sosul de usturoi preprat astfel: pisam usturoiul, adaugam o lingurita cu ulei de masline si il pasam usor, punem si smanatna si omogenizam. Presaram si  mararul si le servim cu pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice legume doriti (am vrut sa adaug si o rosie dar mi-am amintit de ea, cand vasul era deja in cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume coapte cu sos de usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor