Legume mexicane sotate

de adela1981 in Mancaruri de legume, 27 Feb 2012 | 12073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr legume Mexicane
  •  2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane sotate:

Este simplu de facut,  se calesc putin in uleiul de masline, cca 2-3 min apoi se toarna vinul si putina apa (50 ml). Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pana ce scade vinul.  Se servesc ca garnitura langa fripturica dorita. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]