Legume picante

de dantes in Mancaruri de legume, 20 Dec 2017 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cubulete
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita cury
  • 1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml.lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati
  • 2 cm.de ghimbir taiat marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 100 g rosii taiate cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume picante:

Intr-un wok se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua, cury, coriandul, turmericul si sare. Se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, se acopera si se lasa 10 minute si se adauga conopida si fasolea verde.

Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc si se pun in amestecul de legume si se mai lasa 15 minute, apoi se opreste focul si se adauga laptele de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume coapte cu sos de usturoi si smantana