Limbi de pisica

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 7462 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • 160 gr faina
  • 120 gr zahar
  • 130 gr unt
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Zaharul impreuna cu untul se mixeaza pana ce devin o compozitie cremoasa.

Apoi adaugam treptat faina.

Separat batem albusurile spuma impreuna cu un varf de sare .

Turnam albusurile peste compozitia de unt si amestecam incet.

In tava tapetata cu hartie de copt ,formam bastonase din compozitie cu ajutorul unui posh.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pina se rumenesc usor pe margini.

Se servesc ca atare sau alaturi de inghetata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Boabe de cafea"