Lup de mare/ Biban gatit in papiota

de Catalina L in Peste, 20 Dec 2021 | 5579 vizualizari

 

De obicei il numesc biban dar mai este cunoscut și ca lavrac sau lup de mare
Acest peste este excelent, are o carne fina si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/lup-de-mare-biban-gatit-in-papiota.html

 

INGREDIENTE

  • 1 lup de mare proaspăt curatat si vidat
  • 1 dovlecel
  • 2 roșii
  • 1/2 lămâie
  • 1 ceapă roșie medie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper
  • Ierburi de Provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare/ Biban gatit in papiota:

Curățați ceapa și tăiați-o lamele.  Spălați roșiile și dovlecel și tăiați-le felii.  Am lăsat pielea de dovlecel pentru că era bio. Tăiați și lămâia felii. Spălați și uscați pestele  cu un prosop de hârtie.  Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Puneți hârtie de copt pe o tava de cuptor.  Puneți o parte din legume deasupra: dovlecei, ceapă, roșie și lămâie. Sare si piper.  Așezați bibanul deasupra și acoperiți-l cu restul de legume.  Puneti sare si piper. Presarati ierburi de Provence. Inchideti papiota si dati la cuptor timp de 45 de minute la 190°C.  Serviti-l imediat .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare/ Biban gatit in papiota" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap portughez