Lup de mare la cuptor

de Gusti in Peste, 16 Sep 2009 | 24519 vizualizari

 

Un peste foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti lup de mare (sea wolf)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lamiie
  • sare, piper
  • 4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor:

Ceapa se toaca marunt, la fel patrunjelul, iar lamiia si rosia se taie felii.

Se umplu pestii cu bucatele din ceapa maruntita, verdeata si o felie de lamiie.

Deasupra se pun felii de rosii si de lamiie si se invelesc in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul incins (180 grade) circa 45 de minute.

Cartofii se curata si se taie jumatati. Se pun intr-o tava, se ung cu putin unt, putin rozmarin, sare, piper si se dau la cuptor circa 40-45 minute (pina se rumenesc)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Hansa 1

17.09.2009, 12:38

Orice, numai peste sa fie. Eu si sotul meu mancam peste zilnic, in special la cina. O sa postez intr-o zi reteta mea de plachie, foarte buna.

Bucataras 1

20.09.2009, 10:07

Hansa, plachie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]