Macrou cu sos la cuptor

de meosiris in Peste, 1 Aug 2009 | 15828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou ,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 100 g masline verzi,
  • 250g rosii in sos,
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • delikat
  • cimbru
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos la cuptor:

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele.
-Apoi se taie ceapa si rosiile marunt.

-Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin delikat.
-se lasa sa fiarba cateva minute ...

-...apoi se toarna sosul peste peste si masline.Se introduce la cuptor la 170C pana este gata.

-Din cand in cand se mai scoate tava si cu o lingura se mai "arunca" putin sos peste macrou ca sa fie cat de cat acoperit cu sos.

-Scoatem pestele si il servim cu mamaliga si mujdei.
-Noua ne-a placut foarte,foarte mult.Si sosul e minunat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

21.06.2010, 00:19

Daca este peste ma bag si eu,AI ALES CA ESTE CU MAMALIGUTA

meosiris 1

06.10.2010, 11:32

Sper sa va placa ! Noua ne-a placut la maxim aceasta reteta!

elena1988 1

24.02.2011, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor