Macrou in sos de rosii si usturoi

de Merisor in Peste, 1 Oct 2013 | 26476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 4 rosii
  • 200 ml supa de pui
  • 2 buc ardei copt
  • 1 capatana usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • piper
  • oregano
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii si usturoi:

 

Eu am prtegatit inainte un pui si am pastrat supa, asta nu inseamna ca reeta trebuie facuta cu supa neaparat.

Spalam macroul il evisceram si ii inlaturam capul. Tapetam o tava cu hartie de copt. Ungem pestele cu putin ulei de masline, presaram sare si piper si il asezam in tava. Adaugam foile de dafin printre pesti si dam tava la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 grade. Rosiile le spalam si le decojim. Ardeiul il coacem si il decojim. Il lasam la scurs. Usturoiul curatat il pisam cu sare, adaugam ulei de masline si frecam ca la maioneza. Asezonam cu oregano si piper si adaugam rosiile si ardeiul copt, trecute prin robot. Diluam cu supa de pui. Cand macroul este facut, scoatem tava din cuptor si il mutam intr-un vas termorezistent. Adaugam sosul de mai sus peste el si il dam din nou la cuptor pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor