Scrumbie la grătar & Cartofi prăjiți

de DinDragostePentruGatit in Peste, 16 Ian 2013 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 scrumbii,
  • 5-6 cartofi medii;
  • zeamă de lămâie;
  • ulei de floarea soarelui,
  • piper;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la grătar & Cartofi prăjiți:

Se curăță peștele de solzi, se eviscerează, se spală și se așează pe hârtie absorbantă. 

După ce s-a scurs bine apa, se crestează, se sărează și se lasă de-o parte circa 30 minute. 

Se pune scrumbia pe o tigaie grill bine încinsă. 

Se ține pe fiecare parte circa 4-5 minute. 

Cartofii se curăță de coajă, se spală și se taie în 8. 

Se prăjesc în ulei foarte bine încins. După ce s-au prăjit se scot pe un șervet, se condimentează cu sare și piper.  

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

În momentul servirii, scrumbia se poate stropi cu zeamă de lămâie sau cu oțet (balsamic, mere, etc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la grătar & Cartofi prăjiți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]