Mancare de ardei copti cu smantana

de MIUTA in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 11870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • o lingura pasta de ardei
  • 50 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei copti cu smantana:

Ardeii copti se decojesc de coaja si se taie felii.

Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa taiata fin.

Se caleste cateva minute apoi se pune morcovul dat pe razatoarea mica.

Se caleste inca 5 minute apoi punem o lingura cu pasta de ardei.

Se pune cimbru,sare,piper,usturoiul pisat si putina apa.

Se lasa la fiert pana scade apa si ramane sos.

Se pun ardeii,patrunjelul verde si se mai lasa cateva minute.

Se pune bulionul si se mai fierbe inca 5 minute.

Se pune smantana si condimente daca mai este nevoie.

Se serveste cu diferite garnituri(orez,cartofi)alaturi de friptura sau gratar.

Se pot servi de post fara sa mai punem smantana.

Noi am servit mancarea de ardei alaturi de cartofi prajiti si a fost grozav de buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copti cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

14.10.2011, 22:44

kamy 1

15.10.2011, 19:11

buna da unde-i smantana?

DIANA B 1

20.10.2011, 16:21

Deliciuuuuuuuuuuuuu , da' chiar asa ... smantanica un'e-i ? eu cand fac , inund ardeii in ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume africana - Chakalaka