Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

de Bucataras Medi in Vita, 14 Mai 2010 | 5358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .750g carne stroganoff
  • .750 g mazare
  • .3-4 fire ceapa verde
  • .1-2  morcovi
  • .o lingurita de zahar
  • .4-5 linguri de bulion
  • .1 legatura de marar
  • .ulei
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu stroganoff de vitel:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.

Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.Cand carnea este aproape fiarta se scoate cu ajutorul unei palete si se pune in tigaia in care am sotat ceapa si morcovul.Se amesteca bine si se lasa sa se inabuse toate timp de cateva minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Acest amestec se trece intr-o cratita in care mai adaugam o cana de apa si mazarea.Cand totul este bine facut se adauga zaharul dizolvat in bulion , o parte din marar si se mai lasa la foc circa 5- 10 min.Se da jos de pe foc si se aromeaza cu mult marar.Se serveste calda alaturi de cartofi prajiti sau alta garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu stroganoff de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:24

Te astept,Silvioara si pe tine..............

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:25

Asa este pusikmea...................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:26

Bine,bine Nadina pana veniti voi eu o incalzesc................sa nu intarziati prea mult sa se arda mancarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu chiftele de vitel si parmezan