Mancarica cu dovlecei

de lia maria in Pui, 22 Sep 2010 | 6202 vizualizari

 

Un meniu usor, rapid de preparat si plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, taiat bucati
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 ardei kapia kopti si taiati in fasii
  • 2 dovlecei cruzi, taiati bucati mari
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • O crenguta mica de rozmarin
  • Sare
  • Piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie cu peretii mai inalti. Adaugam bucatile de carne si le calim, cam 5’, pana isi schimba culoarea, dupa care o scoatem intr-un bol, in locul ei, adaugam ceapa, punem putina sare si piper si o lasam 2-3’, pana devine sticloasa. Punem dovleceii, apoi ardeii, amestecam de cateva ori, punem si carnea, complectam cu apa, atat cat sa acopere totul, adaugam crenguta de rozmarin, mai asezonam daca este nevoie, punem capacul si lasam sa fiarba 25’.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]