Mancarica de ghebe

de vero_closca in Mancaruri de post, 20 Oct 2010 | 9864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ghebe:

se curata si se spala ghebele si ceapa.

ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei.cand devine sticloasa se adauga ghebele si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,sare si piper.

se mai lasa pe foc mic aproximativ 5 minute.

se serveste fierbinte cu piure sau mamaliguta,presarata cu patrunjel verde.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare