Mancarica de gogosari

de Sidy in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 7693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de gogosari:

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri.

Ceapa se curata si se taie solzisori.
Impreuna se soteaza la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.

Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.
Mancarica se serveste la fripturi sau ca mancare  de post ,se poate manca cu paine moale...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2011, 10:45

imi place mult fie in zile de post,fie ca si garnitura

La Ancuta 1

20.01.2011, 11:54

MIUTA 1

20.01.2011, 19:41

Foarte buna mancarica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu ardei copti