Mancarica la cuptor

de mimmi in Pui, 3 Mar 2012 | 4990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 200 g fasole verde,
  • praz,
  • 2 pulpe de pui sau piept de pui,
  • 150 g cascaval,
  • sare,piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • putin unt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica la cuptor:

Pulpele de pui le fierbem inainte in apa cu sare.

Punem la fiert in oale separate conopida si fasolea verde.

Ungem o forma de yena cu unt.

Punem un strat de cartofi taiati felii,saram si piperam,adaugam un strat de praz taiat felii.

Peste punem fasolea verde strecurata.

Adaugam un strat de carne de pui.

Peste pui punem conopida strecurata.

Adaugam cascaval ras,putina sare,piper si vegeta si patrunjel uscat sau proaspat.

Dam la cuptor pentru cca 35 de minute.

Servim cu salata de legume sau muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]