Mazare cu pui

de La Ancuta in Pui, 1 Noi 2010 | 7242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (sau piept de pui)
  • 1 borcan de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 lingura faina
  • bulion sau pasta de rosii (dupa gust)
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza daca este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se pune capacul si se lasa sa firba. Cand e aproape fiarta carnea se adauga bulionul sau pasta de rosii. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se adauga mazarea scursa de apa.

Mazarea fiind deja fiarta se lasa sa dea doar cateva clocote. Se desface faina in putina apa si se adauga in mancare. Se mai fierbe putin, pana se leaga sosul, se adauga cimbru si marar si se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (41)

La Ancuta 1

02.11.2010, 20:27

Pai daca-ti place, hai repede la masa Adinacarla

Adinacarla 1

03.11.2010, 16:54

As venii sigur daca ai fi putin mai aproape...dar daca mai ajung vreodata prin sibiu sigur vin la masa...ma primesti?

La Ancuta 1

03.11.2010, 19:06

dar nu garantez ca am mazare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Teriyaki