Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor

de mihasara in Crap / Caras, 13 Oct 2015 | 3726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de crap
  • 1 cutie de rosii cubulete in suc de rosii
  • 1 lamaie
  • 10-15 masline de preferat fara samburi
  • 3 linguri de capere
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor:

  1. Ungeti bine un vas de yenna sau un vas ceramic cu ulei de masline.
  2. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita.
  3. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.
  4. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru proaspat.
  5. Adaugati rosiile din cutie, caperele si maslinele.
  6. Punem in tava si usturoiul taiat felii subtiri si ardei iute, taiat  felii sau fulgi de chilli.
  7. Introducem vasul in cuptorul preincalzit si il lasam cam 20 de minute la 200 grade Celsius.
  8.  In momentul servirii,mai stropiti peste cu putin suc de lamaie.
  9. Presarati patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (9)

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 18:50

Panacris 1

13.10.2015, 21:38

mihasara 1

15.10.2015, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]