MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)

de simona72 in Mancare copii, 29 Mai 2014 | 4993 vizualizari

 

Am schimbat modul de gatire...nu am mai bagat ouale in cuptor, ci le-am lasat in tigaie,am acoperit cu capac si in felul acesta am avut mai mult control asupra oualelor...astfel au iesit cu galbenusul moale si albusul bine facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina de casa
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 mana de ardei gras taiat julien(congelat am avut eu)
  • 1 mana de baby spanac
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 felie de branza cu mucegai albastru si alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA):

Se caleste ardeiul in putin ulei de masline pt 3-4 minute. Se adauga rosiile taite cuburi si se continua calirea pt inca 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunzele tinere de spanac, se amesteca si imediat se sparg si se pun deasupra ouale si bucatele de branza. Se pune capac de sticla si se lasa la foc mic 4-5 minute, atat cat doriti sa fie facute ouale. Se servesc imediat Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu folositi multa branza cu mucegai, are un gust puternic...daca nu va place folositi branza preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]