Din categoria "DELACO", pur si simplu delicios! Este atat de cremos ca simti cum se topeste in gura!
Intr-o tava unsa cu ulei, asezam 2 felii de paine. Eu am optat pentru felii mai groase de paine proaspata. Peste acestea asezam cate o felie de cascaval Delaco, apoi cate o felie de sunca de Praga (sau orice fel de sunca presata), ardeiul iute si cel capia, feliati. Cele doua felii de cascaval ramase, le taiem cuburi si le presaram peste ardei. Spargem cate un ou, il condimentam dupa gust cu sare, busuioc si chili si le dam la cuptor pana oul s-a copt suficient. Le servim calde. Pofta buna!
1
Nu este cea mai reusita prezentare, dar a fost delicios: Tineti cont ca suprafata pe care asezati ouale sa fie cat mai dreapta, altfel acestea vor aluneca,,, asa ca la mine :)
2
Si!, nu uitati sa ungeti tava cu ulei, cum am uitat eu :D