- 1 kg carne tocata;
 
    - 15 felii bacon;
 
    - o capatana de usturoi;
 
    - o ceapa rosie mare;
 
    - cateva felii de cascaval;
 
    - sare, piper, boia dulce;
 
    - 2-3 rosii;
 
    - o salata verde;
 
    - cateva chifle
 
    - cativa cartofi pentru prajit
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 40
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Mini burgeri:
						
    - Baconul l-am taiat cubulete, usturoiul l-am curatat si pisat, iar ceapa am tocat-o marunt.
 
    - Am pus baconul intr-o tigaie cu ulei incins, iar cand s-a prajit, am adaugat ceapa si usturoiul, apoi am condimentat cu sare, piper si boia. Am lasat pe foc pana s-a calit ceapa.
 
    - Am scos baconul pe un servetel de hartie, sa se scurga de surplusul de ulei.
 
    - Am lasat sa se raceasca, apoi am amestecat cu carnea tocata si am formeat burgerii.
 
    - Am prajit burgrii cate 5 min pe fiecare parte. Cand si-am intors pe a doua-a parte, am pus cate o feliuta de cascaval deasupra (am taiat feliile de cascaval in 4, sa fie cat burgerii). Au iesit 40 de burgeri.
 
    - Am taiat chiflele pe jumatate, am adaugat o frunza de salata, o felie de rosie si un burger sau doi (depinde cat de mici au iesit). 
 
    - I-am servit cu cartofi prajiti.
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Se pot pune si sosuri (ketchup, mustar, maioneza etc).
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Mini burgeri" nu uita sa-i faci un review.