Mini tort - pandispan cu cirese

de -Licurici- in Dulciuri, 26 Iun 2015 | 2614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort - pandispan cu cirese:

  • Am mixat ouale cu zaharul si putina sare, in jur de 5-6 min, pana s-au facut pufoase, am adaugat uleiul si am amestecat inca 5 min.
  • Faina am adaugat-o treptat si am amestecat usor cu o spatula. Cand s-a incorporat, am pus esenta si coaja de lamaie si potocala.
  • Am pus putin din compozitie intr-un castron si am amestecat cu cacao.
  • Am uns cu ulei o forma de silicon, am pus  un rand de cirese, compozitie alba - cirese - compozitie neagra - cirese - compozitie alba.
  • Am bagat-o in cuptorul incalzit si am lasat-o in jus de o ora.
  • Cand a fost gata, am ornat cu frisca, cirese si fulgi de migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort - pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu cirese