Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 10006 vizualizari

 

Azi an vrut sa-mi rasfat familia cu mici si asa ca m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata amestec ( vita+ porc)
  • 2 linguri boia dulce
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • sare piper
  • bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie)
  • mustar pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la gratar:

Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru.

Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor.

Am facut mici pe gratarul pentru aragaz.

Am asezat primul recipient al gratarului in care am turnat putina apa si apoi am pus a doua componenta ...gratatul peste care am asezat micii si apoi i-am acoperi cu capacul.

Am tinut micii pe aragaz pana s-au facut  verificand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe cealalta.

I-am servit calzi alturi de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului