Mousse cu ciocolata alba

de danakarin in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 5431 vizualizari

 

Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 50 g de ciocolata alba
  • 200 ml de smantana pentru frișca
  • un gălbenuș
  • Fructe de pădure proaspete sau congelate după plac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu ciocolata alba:

Ciocolata se topeste foarte incet intr-un vas pe aburi (deasupra unei oale in care fierbe apa) amestecand continuu. Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, nici măcar caldă, dar cremoasă. Separat se bate frisca si se amesecă, cu grijă,  cu galbenușul. Se toarnă apoi incet peste ciocolata topită, amestecand incet cu lingura. 

Se toarnă în cupe de sticlă și se ornează cu capșuni sau alte fructe de pădure și se pune la rece pentru cel puțin 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si frisca