Muraturi asortate

de Krystyan Trendy in Muraturi, 14 Noi 2013 | 5528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 5 bucati mici conopida
  • 5 cepe
  • 1 betisor de hrean
  • 2 capatani usturoi
  • 4-5 morcovi
  • 1 bucata telina cu frunze
  • foi de dafin
  • plic de Pikant fix dulce acrisor
  • Otet
  • apa
  • sare
  • zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Se curata legumele,se spala cu apa rece, apoi se lasa putin la scurs ... 

Se aseaza legumele in borcane mari .

Eu am avut 1 borcan de 4kg si inca 2 de 1,700kg.

Continutul unui plic se amesteca cu 1,75l apa,0,3 l otet si 150g zahar.

Compozitia obtinuta se pune la fiert3-5 minute,amestecand continuu.

Dupa fierbere se mai poate adauga otet sau zahar dupa gust .

Turnati compozitia fierbinte peste legume in borcane ,apoi sigilati. 

Se inchid capacele bine .Pentru ermetizare,puteti pune si folie de plastic dupa care legati borcanul cu un elastic.

Borcanele se pastreaza mai bine la loc intunecos si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]