Musaca

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 2 Feb 2010 | 5429 vizualizari

 

SURSA:amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • aprox 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 250 ml bulion
  • ulei
  • sare, piper, boia, patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Se adauga carnea si se lasa pana scade zeama , amestecand din cand in cand.Cand a scazut zeama si incepe sa se prajeasca o luam de pe foc si adaugam condimentele, verdeata tocata si 2 oua.
Intre timp pregatim cartofii care se taie rondele ( inainte ii curatati si ii spalati ) si se prajesc putin pe o parte si pe alta). Se scot intr-un castron. Se unge o cratita cu pereti mai grosi sau un vas de yena cu ulei si se pune un strat de cartofi unul de carne, cartofi, carne si ultimul strat de cartofi. Adaugam bulionul sau pasta de rosii dizolvata intr-o cana de apa.Bagam musacaua la cuptor, la foc mic pana scade sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]