Musaca de cartofi

de Bya Ralu in Porc, 1 Feb 2012 | 5727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri de bulion
  • foi de dafin
  • cimbru,busuioc,boia dulce,piper,vegeta si putin rozmarin
  • vin rosu
  • 8 cartofi medii
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit, se adauga si carnea tocata, punem condimentele si putina apa dupa care se adauga vinul rosu. Cartofii se taie rondele si se pune in oala un strat de cartofi, dupa care se adauga carnea si se pune ultimul strat de cartofi. Se pun foile de dafin si se pune apa cat sa acopere cartofii si se pune si bulionul. Se da la cuptor timp de 60 min pana scade apa.

Se serveste cu smantana!

TIPS-URI

1

alaturi merge un pahar de vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu piure