Musaca de cartofi

de Bya Ralu in Porc, 1 Feb 2012 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri de bulion
  • foi de dafin
  • cimbru,busuioc,boia dulce,piper,vegeta si putin rozmarin
  • vin rosu
  • 8 cartofi medii
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit, se adauga si carnea tocata, punem condimentele si putina apa dupa care se adauga vinul rosu. Cartofii se taie rondele si se pune in oala un strat de cartofi, dupa care se adauga carnea si se pune ultimul strat de cartofi. Se pun foile de dafin si se pune apa cat sa acopere cartofii si se pune si bulionul. Se da la cuptor timp de 60 min pana scade apa.

Se serveste cu smantana!

TIPS-URI

1

alaturi merge un pahar de vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi