Intai am pus cartofii la fiert, in coaja.
Pieptul de pui l-am taiat cubulete si l-am mixat cu ajutorul robotului de bucatarie.
Am tocat ceapa marunt, iar morcovii i-am dat pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie incinsa am turnat putin ulei, apoi carnea la calit. Dupa ce am calit carnea am adaugat ceapa si morcovul, putina apa si am lasat sa fiarba.
Am dat rosiile pe razatoare (solutia mai rapida de a le curata de pielita) si le-am pus in tigaie, peste carne. Am condimentat cu sare, piper si plante aromate dupa gust si amoprit focul.
Dupa ce am curatat cartofii de coaja am taiat o parte din ei rondele.
Am uns tava pentru cuptor cu unt si am asezat rondelele de cartofi, dupa care am presarat putin parmezan peste ei.
Am pus amestecul de carne si l-am intins bine peste cartofi.
Deasupra am preferat sa asez un strat de piure de cartofi, preparat astfel: cartofii mixati cu un ou, sare, 2 linguri de smantana si putin lapte, cat sa subtieze usor piureul, sa il pot intinde peste carne.
La final am presarat parmezan din belsug si am pus tava cu musaca la cuptor 30 minute, in cuptorul deja incins.
Pofta buna!