Muschi de porc cu vin si patrunjel

de lilik in Porc, 20 Dec 2010 | 5056 vizualizari

 

se prepara foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschi de porc (inalte cca 1 cm)
  • 1 pahar si jumatate vin rosu(eu am folosit ca masura pahar de plastic)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • faina
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu vin si patrunjel:

Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7 min  dam capacul la o parte si lasam pe foc pana scade lichidul.

Intre timp spalam patrunjelul si il tocam,iar cand carnea e gata punem in farfurii si presaram patrunjelul deasupra.

Servim cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.

TIPS-URI

1

se poate pune patrunjelul peste carne in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu vin si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu