Muschi de porc in vin rosu

de Alina26 in Porc, 13 Sep 2013 | 8560 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am avut o poza mai reusita..:(:(:(((......poate ca aspect nu arata prea bine,:( ...dar va garantez ca e foarte gustoasa si frageda. :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de muschi de porc
  • 500 ml vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina alba/verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 crenguta de salvie
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in vin rosu:

1.Am spalat carnea,am legat-o si am frecat-o cu sare si piper.

2.Am pus o oala la incins cu ulei de masline,am spalat si am taiat mai mare  legumele si le-am prajit.Cand s-au prajit,am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.

3.Am adaugat vinul,am lasat 3 minute sa se evapore alcolul,apoi am lasat la foc mic,timp de doua ore.

4.Am scos carnea si am lasat ca vinul sa scada,dupa care legumele,le-am dat prin blander pana s-a format un sos.Am potrivit de sare.

5.Am taiat carnea felii si am servit cu sosul de vin rosu.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca credeti ca nu ajunge vinul,puteti adauga si un pahar de apa.

2

Puteti manca cu o garnitura de cartofi natur,sau cartofi la coptor,cu salata......cu ce va place mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu baby ananas umplut cu fructe