Imi pare rau ca nu am avut o poza mai reusita..:(:(:(((......poate ca aspect nu arata prea bine,:( ...dar va garantez ca e foarte gustoasa si frageda. :)
1.Am spalat carnea,am legat-o si am frecat-o cu sare si piper.
2.Am pus o oala la incins cu ulei de masline,am spalat si am taiat mai mare legumele si le-am prajit.Cand s-au prajit,am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.
3.Am adaugat vinul,am lasat 3 minute sa se evapore alcolul,apoi am lasat la foc mic,timp de doua ore.
4.Am scos carnea si am lasat ca vinul sa scada,dupa care legumele,le-am dat prin blander pana s-a format un sos.Am potrivit de sare.
5.Am taiat carnea felii si am servit cu sosul de vin rosu.
Pofta buna.
1
Daca credeti ca nu ajunge vinul,puteti adauga si un pahar de apa.
2
Puteti manca cu o garnitura de cartofi natur,sau cartofi la coptor,cu salata......cu ce va place mai mult.