Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon

de adela1981 in Porc, 17 Iun 2012 | 5617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschiulet de porc
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • sare, piper
  • 150 gr bacon
  • cimbru
  • 100 ml vin
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon:

Muschiuletul se curata , se spala si se sterge cu un servetel.  Usturoiul si morcovul se curata si se taie fasii mici. Se fac impunsaturi cu un cutit ascutit si se impaneaza cu usturoi si morcov, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se inveleste in bacon si se leaga cu ata de bucatarie. Deasupra se presara cimbru uscat/ proaspat. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei de masline, asezam muschiuletul, apoi turnam vinul. Invelim cu grija in hartie, si introducem in cuptorul incalzit pentru 40min. Apoi descoperim de hartie si lasam sa se rumeneasca, stropim din cand in cand cu sosul. Dupa ce este gata , se scoate si se acopera cu un staniol, pana in momentul servirii. Serviti alaturi de garnitura dorita, noi am servit cu Risotto cu ceapa verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc la tigaie reteta ungureasca