Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2013 | 16859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 4-5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor:

Muschiuletul de porc se clateste bine sub apa rece,se usuca pe niste prosoape de hartie.

Patrunjelul si busuiocul se toaca marunt,se pun intr-un castron impreuna cu uleiul de masline.

Muschiuletul de pune in castron,se unge pe ambele parti si se lasa la marinat in frigider 1 ora.

Se scoate si se pune in folie de aluminiu,impreuna cu uleiul ramas si verdeturile.Deasupra se pune morcovul taiat rondele si bucatele de usturoi.

Se impacheteaza si se pune la cuptor pentru 30-40 minute in vasul roman.

Se scoate folia de aluminiu si se lasa muschiuletul la rumenit.Il stropim cu vinul rose si mai bagam la cuptor pana se rumeneste carnea (dar sa nu se usuce).

Se serveste cu cartofi natur sau legume fierte si sos de mujdei de usturoi cu smanatana

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]