Negresa

de yammy in Prajituri, 14 Mai 2009 | 22076 vizualizari

 

Se poate spune ca e preferata mamelor. Nu lipseste din nici un caiet cu retete

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jumate cana ulei
  • 1 cana lapte (caldut)
  • 2 cani faina
  • 1 lingura bicarbonat rasa
  • 3 linguri cu gem
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic budinca
  • 100 gr frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:


- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt
-se coace in cuptor la 180 de grade cam 35 de minute, se face testul cu scobitoarea
-se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj
-dupa ce s-a racit negresa turnam budinca calda deasupra, lasam la racit
-batem frisca tare si ornam fiecare bucatica

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

weronik68 1

07.03.2010, 17:57

negresa cu gem?pai gemul nu ingreuneaza cresterea aluatului?e putin ciudat,dar o sa incerc

rivka 1

07.03.2010, 18:03

ce reteta faina acum o vad si eu , o fac si eu , o pun la favo sa nu uit sa o printez

ionela2682 1

10.03.2010, 15:35

am facut si eu cu gem si a iesit super! felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness